دانش آموزان سما ابهر در مقایسه وضعیت آموزشی مدارس غیر دولتی استان زنجان رتبه اول درصد قبولی را به خود اختصاص دادند:
1396/06/30

به گزارش روابط عمومی حوزه معاونت سما واحد ابهر دبیرستان دوره دوم دخترانه سما ابهر طبق اعلام رسمی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان رتبه اول درصد قبولی در بین دبیرستانهای غیر دولتی استان زنجان در سال تحصیلی 96-95 را به خود اختصاص دادند .
شایان ذکر است این دبیرستان جزء دبیرستان های نمونه در سطح استان می باشد که سالیانه اکثر دانش آموزان این دبیرستان به دانشگاه های معتبر راه می یابند.
ضمنا دانش آموزان سال ششم مدرسه ابتدایی سما آلگزیر ( بسته حمایتی ) در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی شهرستان ابهر موفق به قبولی صد در صد شدند و مقرر شد آموزگار و مدیر دبستان فوق الذکر در مراسمی در آغاز سال تحصیلی مورد تقدیر قرار گیرد.

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد ابهر می باشد | Developed By PJEco.ir